Devdas (2002)-filme indiene


     Descriere filmul Devdas;


 Devdas nu a fost niciodată favoritul tatălui său şi de aceea a plecat în lume să devină mai bun, lăsând-o pe Paro, cea mai bună prietenă din copilărie, în urmă. La întoarcere, Devdas tot nu a crescut în ochii tatălui său.
Când dezvăluie că o iubeşte pe Paro şi vrea să se căsătorească cu ea, tatăl se opune, fiindcă fata aparţine altei caste sociale. Paro se va căsători cu un văduv care are copii de vârsta ei, iar Devdas ajunge în patul unei curtezane şi în braţele alcoolului. Pentru că încă îl iubeşte, Paro se străduieşte să-l oprească pe Devdas de la autodistrugere.


ACTORI PRINCIPALI;


Shah Rukh Khan
Daca va place continutul acestui site ajuta-ti si dumneavoastra la intretinerea lui facand o mica donatie,sau lasa-ti un comentariu in casuta de comentarii.Va multumim!

2 comentarii :

Florin spunea...

alt site nenorocit, ce sa zic......noroc de top100, 66, utilis si alte prostii de site-uri care pe pune vrei nu vrei sa votezi niste site-uri infecte sa votezi de asemenea niste infectii care ar trebui sa dispara de pe internet distruge toata atractia fata de tot ce este legat de internet RUSINE

Turism în România spunea...

SINCER NU PREA INTELEG CE PROBLEMA AI TU CU SITE-UL MEU DACA ACUZI PE CINEVA TREBUIE SA AI SI MOTIVE

Trimiteți un comentariu

Va place filmul?Nu ezitati sa comentati!

Persoane interesate