Karan & Arjun


cu

Salman Khan &

Shahrukh Khan

Descriere,

Durga Singh se casatoreste si intra intr-o familie unita. Ea da nastere la doi baieti gemeni pe nume Karan Singh si Arjun Singh.Inainte sa moara, socrul el, stapanul casei doreste sa-i lase Durgai si baietilor ei casa si averea drept cadou. Dar fratele stapanului, Thakur Durjan Singh, nu este de acord si pune la cale asasinarea atat a fratelui sau cat si cea a nepotilor lui, Karan si Arjun. Lucru care se si intampla. Dupa moartea baietilor ei, Durga, se roaga la templul zeitei Kali, mama zeita, sa-i aduca baietii inapoi. Dupa multe rugaciuni,Mama Kali, ii indeplineste dorinta.
Cei doi baieti se nasc in medii diferite. Arjun se naste intr-o familie iubitoaresi creste fara griji. Dar Karancreste intr-un mediuostil, unde trebuie sa invete sa se apere ca sa supravietuiasca. Dar destinul, karma, face ca cei doi sa se intalneasca. Cei doi merg in satul unde ii asteapta Durga. Durga ii recunoaste ca fiind baietii ei. Tot satul ii recunoaste si se hotarasc sa-i ajute in ducerea la indeplinire a dorintei mamei lor.




Daca va place continutul acestui site ajuta-ti si dumneavoastra la intretinerea lui facand o mica donatie,sau lasa-ti un comentariu in casuta de comentarii.Va multumim!

Trimiteți un comentariu

Va place filmul?Nu ezitati sa comentati!

Persoane interesate